EasyTape

EasyTape is een nieuwe Zwitserse methode.  Het is gebaseerd op principes uit de fysiotherapie, manuele therapie en osteopathie. Deze aanpak combineert neuroreflectoire facilitatie met myofasciale sturing. .

Het effect: versneld funcioneel herstel door verbetering van de mechanische sturing van gewrichten en pijnvermindering. De methode wordt wereldwijd succesvol toegepast bij medische en paramedische behandelingen

 

Sneller weer in beweging

Bij blessures, chronische aandoeningen en ontstekingsreacties ontstaat drukverhoging in de weefsels en pijn met reflectoire aanpassing in de fascia en spieren. Dit veroorzaakt een remmende werking op spieren en gewrichten met functieverlies tot gevolg. Door middel van EasyTesting technieken wordt getest welke technieken gebruikt moeten worden en in welke richting de tape moet worden aangebracht.

Meteen na het tapen wordt pijnvermindering en meer  bewegingsvrijheid ervaren.

 

EasyTape verstevigt de gewrichten, verdrijft overtollige vocht bij zwelling en geeft een betere sturing van de beweging. Daardoor bevordert de tape herstel bij blessures en pijnklachten. Pijnvermindering, een versneld herstel en makkelijker kunnen bewegen heeft veel voordelen voor zowel sporters als niet-sporters.

 

EasyTape

• kan met en zonder doktersvoorschrift

• tape hier verkrijgbaar per rol €10

 

meer info www.easytaping.com